Bethania Indre Mission - Aarhus · Kollegiet i Bethania

Bethanias kollegie

Missionshuset Bethanias kollegie ligger i den nordlige del af Aarhus, Trøjborg, nær ved skov og strand med gode muligheder for løbe- og vandreture. Kollegiet ligger i et stille og roligt område med ca. 1 km til Universitetet og ca. 2 km til midtbyen.

Kollegiet er opdelt i to afdelinger på 1. og 3. sal.

Den ældre afdeling på 1. sal er renoveret i 1996 og er bestående af fem værelser ud fra en lille gang med adgang til toilet og baderum og et fælles køkken med siddeplads. Værelserne er i størrelsen fra 9,8 m² til 12,1 m² og huslejen ligger fra ca. 2.300 til 2.750 kr. alt efter størrelsen på værelset.

Den nye afdeling på 3. sal er opført i 2005 og er bestående af fire værelser med fælles toilet med bad, lille hems til hyggekrog og køkken-alrum med siddeplads. Værelserne er i størrelsen fra 9 m² til 17 m² og huslejen ligger fra ca. 2.600 til 3.500 kr. alt efter størrelsen på værelset.

I efteråret 2011 ombyggede vi vores erhvervslokale i stuen til en lejlighed på 68 m², som er bestående af en stor stue, værelse, køkken og toilet med bad. Huslejen ligger omkring 6.700 kr.

I starten af 2017 gik vi i gang med en mindre renovering af vores lejlighed på 2 sal på ca. 100 m². Lejligheden er bestående af en stor stue, tre værelser, køkken med spisested og toilet med bad. Huslejen ligger omkring 10.200 kr.

I huset sker der en masse aktiviteter i løbet af ugen, og vi vil opfordre og glædes over, hvis vore beboere på kollegiet deltager i husets aktiviteter - men ingen krav og pligt.

Ca. en gang i kvartalet mødes alle husets beboer til hyggelig samvær og god mad.

Står du og mangler et værelse til en bestemt tid, og dette passer godt til dig, er du velkommen til at kontakte undertegnede. Skriv lidt om dig selv og dine planer i Aarhus i en mail eller brev, og du får svar tilbage, om vi har et ledigt værelse eller om du må vente.

Kontakt

Iris Simonsen
Kollegieansvarlig i Bethania

Telefon 6169 5669
E-mail simonsen.iris(at)gmail.com

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Ses vi i løbet af sommeren?

13.06.2022

Ses vi i løbet af sommeren?

IM's bibelcampinger er ferie med Jesus i fokus og spændende aktiviteter for alle aldre. Se hvor og hvornår på bibelcamp.dk. læs mere

Find svar på Jesusnet.dk

13.06.2022

Find svar på Jesusnet.dk

Kan og ved Gud alt? Var Jesus vegetar? Hvad siger Bibelen om engle? Jesusnet.dk giver svar på disse og mange andre spørgsmål. læs mere

Rådgivning om følelser, krop og sex

12.06.2022

Rådgivning om følelser, krop og sex

På adamogeva.dk finder du svar i temaer og arkiv og kan stille et spørgsmål til brevkassen. læs mere

Next
    • Aarhus, Bethania IM
    • Bethania Århus
    • Ivar Huitfeldts Gade 22, 2.
    • 8200 Århus N