Bethania Indre Mission - Aarhus · Kollegiet i Bethania

Bethanias kollegie

Velkommen 

 

Missionshuset Bethanias kollegium ligger i den nordlige del af Aarhus, Trøjborg, nær ved skov og strand med gode muligheder for løbe- og vandreture. Kollegiet ligger i et stille og roligt område med ca. 1 km til Aarhus Universitet og ca. 2 km til midtbyen. 

 

Kollegiet er opdelt i to afdelinger på 1. og 3. sal. Derudover er der en lejlighed i stuen og på 2. sal. 

 

Afdelingen på 1. sal er nyrenoveret i efteråret 2023 og består af en fordelingsgang med fire værelser, adgang til fælles toilet med bad, et ekstra lille toilet og et fælles køkken med spiseplads. Værelserne er i størrelsen fra 11.6 m² til 12.1 m², og huslejen ligger 3.900 kr. 

 

Afdelingen på 3. sal er opført i 2005 og består af et fællesareal med køkken og spiseplads, fire værelser med et fælles toilet med bad, lille hems til hyggekrog og et fælles depotrum. Værelserne er i størrelsen fra 9 m² til 17 m², og huslejen ligger fra ca. 2800 kr. til 3.700 kr. alt efter størrelsen på værelset. 

 

I efteråret 2011 ombyggede vi vores erhvervslokale i stuen til en lejlighed på 65 m², som består af en stor stue, et værelse, køkken og toilet med bad. Huslejen ligger omkring 7.300 kr. I begyndelsen af 2017 gik vi i gang med en mindre renovering af lejligheden på 2. sal på ca. 100 m². Lejligheden består af en stor stue, tre værelser, køkken med spiseplads og toilet med bad. Huslejen ligger på ca. 11.200 kr.  

 

I huset sker der en masse aktiviteter i løbet af ugen, og vi vil opfordre til og glædes over, hvis vores beboere på kollegiet deltager i husets aktiviteter, men der er ingen krav og pligt herom. 

 

Ca. en gang i kvartalet mødes alle husets beboere til fællesspisning og hyggeligt samvær. 

 

Står du og mangler et værelse til en bestemt tid, er du velkommen til at kontakte undertegnede. Skriv lidt om dig selv og dine planer i Aarhus i en mail, og du får svar tilbage, om vi har et ledigt værelse, eller du kan komme på venteliste. 

Kontakt

Iris Simonsen 

Kollegieansvarlig i Bethania 

 

Tlf.: 61 69 56 69  

E-mail: simonsen.iris@gmail.com 

Bibelord fra JesusNet

    • Aarhus, Bethania IM
    • Bethania Århus
    • Ivar Huitfeldts Gade 22, 2.
    • 8200 Århus N