Bethania IMU

Bethania IMU er et kristent fællesskab, hvor vi hver uge mødes for at styrke vores tro på Jesus.

Vi er i Bethania IMU en del af Indre Mission i Danmark. Bethania IMU er blot én enkelt IMU-forening ud af adskillige i Danmark.

I Bethania IMU ønsker vi at der er plads til alle, uanset om du er vokset op i et kristent hjem, først lige er blevet kristen, eller du bare er interesseret i at se hvad vi går og laver. 

Bethania IMU består i øjeblikket af ca. 40 unge mennesker mellem 20 og 27 år – vi er en blandet flok med studerende og færdiguddannede m.m. Vi mødes hver torsdag aften kl. 19.30 for at høre Guds Ord og dele liv og hygge os sammen. Du kan finde vores program på vores Facebook side.

Ud over det faste program mødes vi til mange andre arrangementer i og udenfor Bethania; fx caféaftener i Bethania, kirkefrokoster og udflugter.

 

Klynger

Ud over det store fællesskab har vi også en række mindre grupper, vi kalder klynger. Der findes flere forskellige slags klynger man kan blive en del af. Nogle klynger fokuserer på at dykke ned i bibelen, for at blive klogere på Guds ord og hinanden. Andre klynger bruger mere tid på diakonisk arbejde, hvor de hjælper nogle af samfundets udsatte. Klyngerne mødes cirka en gang om måneden. Du vil når du starter i Bethania IMU blive tilbudt at starte i den slags klynge du har lyst til.


Du er hjerteligt velkommen til at kigge forbi i Bethania IMU og blive en del af fællesskabet – vi glæder os til at se dig!
Kontakt meget gerne formand Filip Skjold Hedegaard, hvis du har spørgsmål!
- eller besøg os på Facebook

 

 

 

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Vi glæder os til at ses igen!

09.08.2021

Vi glæder os til at ses igen!

Mærk suset fra det store fællesskab, bliv klædt på til tiden efter corona og vær med til at fejre IMs 160 års fødselsdag! læs mere

Lejr og camping for seniorer

09.08.2021

Lejr og camping for seniorer

Sønderjylland byder velkommen fra 27. til 30. september. Reidun og Kurt Hjemdal fra Grimstad medvirker. læs mere

En helt speciel Gospel-kids festival

08.08.2021

En helt speciel Gospel-kids festival

For børn med særlige behov og deres familier. Her vil være fest, sang og glæde. læs mere

Next
    • Aarhus, Bethania IM
    • Bethania Århus
    • Ivar Huitfeldts Gade 22, 2.
    • 8200 Århus N