Bethania IMU

Bethania IMU er et kristent fællesskab, hvor vi hver uge mødes for at styrke vores tro på Jesus.

Vi er i Bethania IMU en del af Indre Mission i Danmark. Bethania IMU er blot én enkelt IMU-forening ud af adskillige i Danmark.

I Bethania IMU ønsker vi at der er plads til alle, uanset om du er vokset op i et kristent hjem, først lige er blevet kristen, eller du bare er interesseret i at se hvad vi går og laver. 

Bethania IMU består i øjeblikket af ca. 40 unge mennesker mellem 20 og 27 år – vi er en blandet flok med studerende og færdiguddannede m.m. Vi mødes hver torsdag aften kl. 19.30 for at høre Guds Ord og dele liv og hygge os sammen. Du kan finde vores program på vores Facebook side.

Ud over det faste program mødes vi til mange andre arrangementer i og udenfor Bethania; fx caféaftener i Bethania, kirkefrokoster og udflugter.

 

Klynger

Ud over det store fællesskab har vi også en række mindre grupper, vi kalder klynger. Der findes flere forskellige slags klynger man kan blive en del af. Nogle klynger fokuserer på at dykke ned i bibelen, for at blive klogere på Guds ord og hinanden. Andre klynger bruger mere tid på diakonisk arbejde, hvor de hjælper nogle af samfundets udsatte. Klyngerne mødes cirka en gang om måneden. Du vil når du starter i Bethania IMU blive tilbudt at starte i den slags klynge du har lyst til.


Du er hjerteligt velkommen til at kigge forbi i Bethania IMU og blive en del af fællesskabet – vi glæder os til at se dig!
Kontakt meget gerne formand Daniel Nyborg Madsen, hvis du har spørgsmål!
- eller besøg os på Facebook

 

 

 

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Andagt på to minutter

19.10.2020

Andagt på to minutter

Lyt til dagens andagt og giv plads til eftertanke i en travl hverdag. Ring 70 300 150 eller kig forbi netandagten.dk. læs mere

Et bæredygtigt køb og en god snak

19.10.2020

Et bæredygtigt køb og en god snak

Gør et godt køb i en af vores mange genbrugsbutikker. Find den nærmeste butik her. læs mere

Inspirationsbanken

12.10.2020

Inspirationsbanken

Inspiration og hjælp til dig, som gerne vil i kontakt med flygtninge, migranter og internationale studerende. læs mere

Next
    • Aarhus, Bethania IM
    • Bethania Århus
    • Ivar Huitfeldts Gade 22, 2.
    • 8200 Århus N