Bethania IM

Bethania Indre Mission er et fællesskab for alle – unge, gamle, singler, par, familier og børn. Et fællesskab, hvor der er plads til forskellighed – til at være dem, vi hver især er. Et fællesskab, hvor der er plads til at være undervejs i livet.

Vi er i Bethania på mange måder forskellige – men vi er samtidig fælles om den kristne tro. I Bethaniamødes vi for at dele liv – men også for at dele troen på Jesus.

    Hvem var Jesus?
    Hvad kan vi lære af Jesus?
    Er Jesus relevant for os i i dag?
    Hvordan får vi vores liv og tro til at hænge sammen?
    Hvad har Jesus at sige mig ind i mit konkrete liv?

Vision for Bethania

Vi vil tjene og lade os tjene

I er Kristi legeme og hver især hans lemmer" (1. Korintherbrev kap. 12,27).

Bethania vil være et fællesskab, hvor

  • Jeg elsker og tjener de andre ubetinget
  • De andre tjener mig og elsker mig ubetinget.

Vi er skabt til fællesskab, og i Bethania betyder det, at du til ethvert møde skal føle dig ønsket og velkommen og samtidig selv være nysgerrig på, hvem du er sat sammen med. Kun på den måde undgår vi, at du eller en af os andre kommer til at føle sig alene i kristenlivet. Vi skal turde bruge hinanden – også når livet gør ondt og Gud føles langt væk.

Vi ønsker at sætte enhver fri til at bruge sine nådegave(r) og evner til gavn for fællesskabet og det nærmiljø, du er i mission i. At komme i Bethania handler om mere end møder – det handler om liv, der hvor du er.

Møder/arrangementer

Vi mødes hver tirsdag, hvor der er dropin kl. 19:30-19:45, hvorefter mødet starter. Derudover er der enkelte møder som ligger enten fredag, lørdag eller søndag. En gang om året afholder vi fælleslejr med IMU. Se mere under program for Bethania IM.


Kontakt
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer så kontakt formanden

Velkommen til Bethania – et levende sted – også for dig!

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Film og tro

31.05.2016

Film og tro

Et ressourcested for dig, som ønsker at finde film med en værdibaseret og kristen synsvinkel. Der er fokus på anmeldelser, baggrundsartikler og... læs mere

Nordatlantens skatkammer

21.01.2018

Nordatlantens skatkammer

Besøg det lille ø-samfund midt i det åbne hav. Vi deltager i gudstjeneste i Klaksvik og oplever en autentisk færøsk aften med lokale retter... læs mere

Tilmeldingen er åben

22.01.2018

Tilmeldingen er åben

God forkyndelse, spændende miljøer og koncert med Stuart Townend. Årsmødefestivalen er fra 1.-3. juni 2018 på Mørkholt Strand Camping... læs mere

Next
    • Aarhus, Bethania IM
    • Bethania Århus
    • Ivar Huitfeldts Gade 22, 2.
    • 8200 Århus N